Tiedonantaja-festivaali

Yhteistyötä, solidaarisuutta ja uusia avauksia

Valokuvakilpailun säännöt

TA-festivaalien kaikelle avoin valokuvauskilpailu

Kilpailun aihe

Luokkakuva – yhteiskunnallisen valokuvan kilpailu

Tiedonantaja etsii tuoretta yhteiskunnallista valokuvaa. Onko siinä ihmisiä vai pääoma? Ota valokuva ja lähetä se Tiedonantajan valokuvakilpailuun. Se voi olla katsojaansa haastava reportaasi epätoivosta ja hävityksestä, mutta myös keveä tuokiokuva onnesta ja uudesta alusta. Mikä saa sinut liikkeelle, ja miten se vaikuttaa sinuun?

Kilpailun tuomaristoa johtaa arvostettu ja palkittu valokuvataiteilija, filosofian tohtori Leena Saraste.

Voittaja julkistetaan Tiedonantaja-festivaalilla Jyväskylässä 17.10.2015. Katso lisätietoja osoitteesta www.tiedonantaja-festivaali.net

 

Kilpailutyön tekniset seikat

  • Kilpailuun osallistutaan yhdellä (1) 23.5.-15.9.2015 otetulla kuvalla per osallistuja
  • Kuvausväline ja -tekniikka on vapaa, mutta lopullinen kilpailutyö on lähetettävä 16.09.2015 mennessä sähköisessä jpeg-muodossa osoitteeseen veikko.koivusalo@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Luokkakuva-valokuvakilpailu
  • Kuvat nimetään osallistujan nimen mukaan muodossa ”Sukunimi_Etunimi.jpeg”
  • Kuvan lyhyt sivu on oltava vähintään 1200 pikseliä

Kuvan mukana olevassa sähköpostiviestissä on toimitettava seuraavat osanottajaa koskevat tiedot

  • Osanottajan koko nimi, katuosoite ja puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite (jos eri kuin se, mistä kilpailukuva on lähetetty)

Liitä viestin mukaan myös lyhyt kirjallinen selostus kilpailutyösi taustoista. Mitä kuva esittää, ja missä yhteydessä se on otettu?

Sinulla on oltava täydet oikeudet lähettämääsi kuvaan. Kilpailuun on mahdollista osallistua vain osanottajan omalla työllä. Kuvaajan on itse huolehdittava siitä, että kuvassa tunnistettavasti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisua varten on varmistettu.

Lähettämällä kuvasi TA-festivaalien järjestämään valokuvauskilpailuun vakuutat samalla, että yllä olevat ehdot täyttyvät, ja annat järjestävälle taholle oikeuden julkaista kilpailutyösi, nimesi ja työsi mukana tarjoamasi taustatiedot TA-festivaalien yhteydessä 17.10.2015 sekä kahdessa sitä seuraavassa Tiedonantaja-lehden numerossa.

Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät muuten kuvaajalla.

Järjestäjä varaa itselleen kaikissa tilanteissa oikeuden olla palkitsematta ja/tai julkaisematta kilpailuun lähetettyä työtä.

Mainokset